Behöver du en uppställningsplats i Stockholm?

En uppställningsplats i Stockholm erbjuder mark till dig som behöver mer plats än du har, plus tilläggstjänster som lastning, lossning, snöröjning och annat.

Stockholm är bra på många sätt. Det är en storstad, åtminstone med svenska mått mätt. Ändå är staden liksom “greppbar”. Den har dessutom både grönska och vatten, så det är inte att undra över att det är många som älskar sitt Stockholm.

Men det har också sina problem att inte alla ytor är exploaterade. Du som driver företag i expansion kan till exempel ha svårt att hitta tillräckligt med plats för utökad verksamhet. Alternativet att dela upp verksamheten på olika platser eller att flytta hela företaget till en mindre ort är sällan lockande.

Uppställningsplats inom rimligt avstånd

Det finns dock de som har insett hur läget är och som har sett till att skaffa mark för uthyrning och uppställning. Det är ett alldeles utmärkt alternativ som innebär att dina lastbilar, containrar, stora maskiner eller vad det nu kan vara frågan om ändå finns inom rimligt avstånd. Alltså sådant som inte behövs dagligen men ändå ska vara enkelt att komma åt.

En uppställningsplats i Stockholm brukar dessutom kunna bjuda på en del service, såsom snöröjning, städning och hjälp med lastning och lossning ifall det behövs, liksom bränslestationer för tankning av diesel eller HVO. Och självklart är området både inhägnat och bevakat. Om du har lite mer privata behov av uppställning, för husvagn eller husbil till exempel, så kan även detta ordnas utan problem.

16 Aug 2023

 

Välkommen till Lokal & Företagande Bloggen

Du har hittat till vår blogg för dig som vill ha tips kring letande av lokaler, hyresvärdar, fastighetsägare och företagande. Vi hoppas på att kunna bjuda dig på intressanta och välinformerade blogginlägg som hjälper dig i letandet av nya lokaler och annat som kan röra ditt företagande.