Vill du skaffa en laddstation till företaget?

Har du länge gått i tankarna på att skaffa en laddstation för elbilar till företaget? Vill du ha hjälp med att installera en laddstation? Är du osäker på om det skulle löna sig att ha en elbil?

Om du tänker skaffa en laddstation till företaget har du redan kommit en bit på vägen. Att fundera på att göra det är en sak, att verkligen ta saken i egna händer och se till att få det gjort är en annan sak. Det innebär att du skrider från tanke till handling och det gör all skillnad i världen. Det ska ju löna sig att ha en elbil och då finns det inget bättre än om det går att ladda bilen på jobbet. Det tar ju som bekant en liten stund att få fyllt på med el i bilen och den stunden görs bäst när du har annat att pyssla med, som att jobba. Att sitta vid en laddstation är i det närmaste en plåga om du har mycket som ska uträttas samma dag.

Att skaffa en laddstation till företaget är inte svårt

Det blir fler och fler som väljer en elbil när de ska köpa bil. Detta gör att du behöver ligga i framkant när det gäller att erbjuda dina anställda en laddstation. Så skaffa en laddstation till företaget om du vill tävla om gunsten från dina anställda gentemot andra företag. Du kommer få hjälp hela vägen, från det att du tar beslutet tills att det sitter en laddstation på plats redo att utnyttjas.

24 Mar 2022

 

Välkommen till Lokal & Företagande Bloggen

Du har hittat till vår blogg för dig som vill ha tips kring letande av lokaler, hyresvärdar, fastighetsägare och företagande. Vi hoppas på att kunna bjuda dig på intressanta och välinformerade blogginlägg som hjälper dig i letandet av nya lokaler och annat som kan röra ditt företagande.