Bli coachad med rusta och matcha

Det är så skönt att ha proffsen i ryggen när det är dags att söka jobb. Få hjälp att bli ordentligt rustad för jobb med hjälp av tekniken rusta och matcha.

Hur känns det när det är dags att söka jobb? Det är inte en situation som många gillar att befinna sig i, men det behöver inte betyda att det är svårt. Att bli coachad kan göra det hela till en riktigt rolig process. Med metoden att rusta och matcha så kan du snart bli rustad för arbete, och du får den hjälp du behöver för att nå dina mål.

Du hittar rusta och matcha i Uppsala och i flera andra städer i Sverige. Så hur fungerar det egentligen? Först kontaktar du en jobbcoach för att få stöd. Då kommer du att få göra en evaluering där du kan se vilka styrkor och svagheter som du har. Sedan är du redo för nästa steg.

Rusta och matcha är för alla

Du behöver inte ha några speciella kvalifikationer för att kontakta en jobbcoach. Det är därför som du uppsöker en jobbcoach. En jobbcoach kommer att se till så att du hittar något som du är bra på och kan jobba vidare med. En jobbcoach kan också öppna ögonen på dig och visa dig vilka dörrar som är öppna.

Många gånger känner vi oss stressade av att söka jobb, oavsett om det är för att vi är arbetslösa eller om vi bara vill byta karriär. Men med en jobbcoach som stöttar dig så blir det genast mycket lättare.

27 Jul 2023

 

Välkommen till Lokal & Företagande Bloggen

Du har hittat till vår blogg för dig som vill ha tips kring letande av lokaler, hyresvärdar, fastighetsägare och företagande. Vi hoppas på att kunna bjuda dig på intressanta och välinformerade blogginlägg som hjälper dig i letandet av nya lokaler och annat som kan röra ditt företagande.