Det lönar sig med liveshopping

Häng med i den rådande utvecklingen som ständigt sker. Sälj era kläder genom liveshopping. Minska risken för retur och låt era kunder få se sakerna innan köpet.

Klimatfrågan blir allt större hela tiden, och vi gör allt för att minska vår miljöpåverkan. Trots det är det många saker som man faktiskt inte tänker på. En av sakerna som både påverkar miljön och blir en stor extra kostnad är alla returer som görs. Dagligen skickar kunder tillbaka sina saker till företag.

Det kan handla om ett felköp eller dubbelköp. Men allt för många returer har att göra med att det inte var vad som förväntades. En klänning som satt fint i annonsen men som inte gjorde det alls i verkligheten. Det kan ha att göra med att den helt enkelt inte passade ens kroppsform, och då får det bli en retur på den.

Varför är det bra med liveshopping?

Om ni väljer att ta steget längre kan ni visa upp kläderna live för era kunder. Det ger dem chansen att vara mer säkra på sina inköp. De får se hur plagget sitter direkt. Det kan innebära att returerna minskar och att ni därmed slipper lägga pengar på det.

Det är väldigt enkelt att förstå hur liveshopping fungerar. Du tar kontakt med dem som håller i det. Det som behövs är en app och en kamera, och sen är det bara att visa upp era saker. Du får tydliga instruktioner om hur det går till. Detta är verkligen det nya moderna sättet att driva sin e-handel på.

Läs mer om liveshopping, på denna sida: https://www.live-shopping.nu/ 

17 Jan 2023

 

Välkommen till Lokal & Företagande Bloggen

Du har hittat till vår blogg för dig som vill ha tips kring letande av lokaler, hyresvärdar, fastighetsägare och företagande. Vi hoppas på att kunna bjuda dig på intressanta och välinformerade blogginlägg som hjälper dig i letandet av nya lokaler och annat som kan röra ditt företagande.