Dörrskyltar för tydlig information i Stockholm

Ett sätt att visa vad företaget i Stockholm erbjuder är att skaffa dörrskyltar som harmonierar med verksamheten. Dessutom kan den locka till sig nya kunder.

Maggan hade fått en lokal i centrala Stockholm och såg fram emot att få sätta igång. Idag skulle möbler, produkter och apparater köras dit och lokalen möbleras. Det var en del saker då hon jobbade med skönhet. På sin meny hade hon tandblekning, tandsmyckning, sugaring, ansiktsbehandlingar och håltagning i öron.

Nu satt hon hemma i soffan och tittade på skyltar. En sak som hon otroligt nog hade glömt. Det var viktigt att skylten gav rätt signaler. Hon ville inte ha spakänsla, hon hade en klinik, det var skillnad. Skylten skulle ge ett välkomnande intryck men ändå vara respektingivande och ha tydlig information.

Så många dörrskyltar

Så hittade hon ett företag som var leverantör av dörrskyltar i Stockholm. Där kunde man vara med och designa sin skylt och det fanns massor att välja bland. Maggan tog kontakt och bokade ett möte där de senare skulle ta fram en skylt som var perfekt. Den skulle säga precis det hon önskade.

Så satt den till sist på hennes dörr. En fyrkantig blank platta i silverfärg. Högst upp Margareta Nylander och under i mindre bokstäver, skönhetsterapeut. Längre ner öppettider och hemsida. Numera var det så smidigt, folk tog bilder för att minnas informationen eller lägga upp på sitt instagramkonto. Med den skylten skulle nyfikenhet väckas och personen skulle leta upp henne på nätet.

1 Feb 2023

 

Välkommen till Lokal & Företagande Bloggen

Du har hittat till vår blogg för dig som vill ha tips kring letande av lokaler, hyresvärdar, fastighetsägare och företagande. Vi hoppas på att kunna bjuda dig på intressanta och välinformerade blogginlägg som hjälper dig i letandet av nya lokaler och annat som kan röra ditt företagande.