Fastighetsautomation en fantastisk uppfinning

Tänk att som fastighetsägare ha överblick över allt som har med fastigheten att göra. Fastighetsautomation kallas det och innebär att man har koll på allt.

Kenneth stod i begrepp att köpa en ny hyresfastighet. Den var dyrare än dem han brukade köpa, men han ville gärna ha den, och hade därför bokat ett möte med den nuvarande ägaren. Priset indikerade att huset måste ha väldigt fina och moderna lägenheter. Det kunde vara möjligt, stan var stor och han hade inte koll på alla hus.

De hade bestämt sig för att träffas på fastighetsägarens kontor. När Kenneth steg in kände han doften av nybryggt kaffe. Anders, fastighetsägaren, såg hans trånande blick, men sa att de skulle se huset, sen skulle han visa deras fastighetsautomation, vad nu det kunde betyda. Det han visste var att det förenklade arbetet med allt runt fastigheten.

Hur kunde han ha missat fastighetsautomation

Huset var i väldigt bra skick precis som han gissat. Trappuppgångarna var ljusa och fräscha. Lägenheterna mycket fina. Allt var bra skött och det skulle vara en enkel match förutom att det skulle bli mer jobb med ett hus till. Väl på kontoret när kaffet var upphällt skulle han få veta vad fastighetsautomation var.

På datorn fick han se ett program där all information samlades. Där kunde man se hur mycket olika våningar förbrukade. Om något gick sönder i fastigheten skulle programmet uppfatta det och skicka sms till inlagt nummer. Företaget som tog hand om fastighetsautomation gjorde service kontinuerligt. Systemet gjorde så mycket mer, och Kenneth skulle installera det på sina andra fastigheter och spara massor med tid. Läs vidare om fastighetsautomation på denna hemsida: automationsbolaget.com 

26 Jul 2022

 

Välkommen till Lokal & Företagande Bloggen

Du har hittat till vår blogg för dig som vill ha tips kring letande av lokaler, hyresvärdar, fastighetsägare och företagande. Vi hoppas på att kunna bjuda dig på intressanta och välinformerade blogginlägg som hjälper dig i letandet av nya lokaler och annat som kan röra ditt företagande.