Funderar du på att lägga heltäckningsmatta på kontoret?

Golven vi går på om dagarna, vare sig det handlar om kontoret eller hemma, bör vara bekväma att gå på. Vilket golv vill ni ha till er arbetsplats? Kika vidare för att få veta mer om olika golv.

Golven är viktiga både rent stilmässigt för inredningen men även för vår komfort. Kalla och hårda golv utan någon som helst karaktär är inte speciellt skönt för någon att gå omkring på. Det gör heller ingenting för utseendet och det första intrycket man får när man kliver in i ett rum. Ett snyggt men komfortabelt golv är viktigt, vare sig det handlar om hemmets golv eller arbetsplatsen. Om man pratar golv som är på ens arbetsplats så bör det vara golv som tål en del. Ett golv där många människor vistas, står och går på om dagarna behöver vara tåligt och robust. Det finns ju en hel del olika typer av golv att välja bland när man ska lägga nytt golv. Kanske vill man ha ett golv som har lite färg och karaktär, eller bara ett enkelt parkettgolv i fina mönster som man kan skapa själv.

Ljuddämpande golv

Många väljer idag att istället för att lägga vanliga hårda golv, lägga en mjuk och skön heltäckningsmatta. När det gäller heltäckningsmattor för arbetsplatser så kan dessa dämpa ljud som stör och samtidigt ge en behaglig yta att gå på. De finns i massor med olika mönster och färger, men även i olika tjocklek. Vill man ha en fluffig och tjock matta som golv så kan man välja en sådan till exempel. Allting beror på vad man själv tycker om och om man behöver en heltäckningsmatta för något speciellt behov, så som ljuddämpning till exempel. I ett barnrum kan det vara väl passande att lägga en sådan matta, eftersom det är skönare för barnen att sitta och leka på än ett vanligt golv och för att det tar bort onödiga ljud.

Heltäckningsmattor i regnbågens alla färger

För kontoret där det sitter en massa människor och arbetar tillsammans i ett så kallat öppet landskap varje dag, kan det vara en väldigt bra grej att lägga in en matta som golv. Det reducerar ljud och man behöver inte lyssna på klapprande skor som spatserar över golvet titt som tätt. För att pigga upp en grå och trist arbetsplats kan det vara ett utmärkt val att välja just heltäckningsmatta, eftersom dessa går att välja i alla möjliga färger och mönster. Vi rekommenderar denna hemsida: https://www.golvläggaresödradalarna.se/

20 May 2020

 

Välkommen till Lokal & Företagande Bloggen

Du har hittat till vår blogg för dig som vill ha tips kring letande av lokaler, hyresvärdar, fastighetsägare och företagande. Vi hoppas på att kunna bjuda dig på intressanta och välinformerade blogginlägg som hjälper dig i letandet av nya lokaler och annat som kan röra ditt företagande.