Helst ska elen bara fungera

Någon som har tänkt på hur beroende som vi är av el? Med den digitala revolutionen har det mesta i vårt svenska samhälle blivit beroende av tillgången till el. Det har gjort att vi måste ha el när vi gör mat, när vi ska arbeta på våra datorer, ha el när vi sågar ved, kapar ved och träd. Vi behöver el för att kunna hålla våra butiker, bara att mjölka korna är vi helt beroende av el. Vi kan snart inte göra något alls utan el. På vissa ställen är till och med dörrarna beroende av el, som varken kan stängas eller öppnas utan tillgången på el. Det gör att vi i det närmaste sitter i elektrikernas knän, vi är så beroende av elen att vi alla behöver ha bra kontakter med elektriker som kan komma och åtgärda situationen om elen skulle sluta fungera.

Helst ska ju allt bara fungera

Ibland händer det ju att personalen inte kan göra något alls om inte elen fungerar. Är man strömlös i flera timmar, går en massa arbetstid förlorad. Har man ett kontor kan man ju inte ha personal som sitter sysslolösa i flera timmar. Det blir alldeles för dyrt. Därför måste man som arbetsgivare alltid se till att ha någon elektriker som kan komma och åtgärda allt som är fel eller om man blir strömlös i flera timmar. Det måste gå att åtgärda och någon bör göra en felsökning. Varje arbetsgivare vet att förlorade arbetstimmar kostar. Därför kostar det ännu mer om förlorade arbetstimmar beror på ett enkelt och simpelt elfel som lätt går att åtgärda. Det är aldrig värt att låta bli att anlita en elektriker som kan komma och åtgärda felet. Så se till att ha kontaktuppgifter till en elektriker i Stockholm om det är där som ditt kontor finns.

Anlita duktiga elektriker

Se till att anlita bästa tänkbara elektriker när du väljer elektriker. Särskilt om det är så att man behöver tjänster som kräver särskilda kunskaper. Ibland kan man behöva elektriker som kan särskilda bestämmelser i enlighet med Bas-P elelr Bas-U, som innebär att de är byggarbetsmiljösamordnare och kan de bygg- och anläggningsförekrifter som gäller i enlighet med Arbetsmiljölagen. Just elen har seglat upp som en mijövänlig energi, så länge som elen produceras av energi som är förnybar, såsom av vind-, sol- eller vattenenergi. Här är det alltid viktigt att gå till källan och kontrollera vad det är för slags energi som används.

29 Jul 2019

 

Välkommen till Lokal & Företagande Bloggen

Du har hittat till vår blogg för dig som vill ha tips kring letande av lokaler, hyresvärdar, fastighetsägare och företagande. Vi hoppas på att kunna bjuda dig på intressanta och välinformerade blogginlägg som hjälper dig i letandet av nya lokaler och annat som kan röra ditt företagande.