Kontorsbelysning i Stockholm – viktigt för arbetsmiljön

Trött i ögonen? Du som famlar i mörkret på jobbet gör rätt i att förbättra er kontorsbelysning. I Stockholm är den mörka delen av året lång, så det är vettigt att lägga krut på ljuset.

Även om Stockholm strikt sett ligger i södra delen av Sverige sträcker sig vintermörkret långt in på arbetsdagarna. Att sitta och arbeta i dålig belysning under lång tid sliter mycket hårdare på medarbetarna på kontoret än om kontorsbelysningen är anpassad efter era faktiska lokaler. Det som är rätt på ett kontor behöver inte vara det på ett annat. Kontorsbelysning i Stockholm är en hel vetenskap, som ni gör rätt i att hyra in ett proffs för att fixa. Att lägga tid och pengar på att verkligen få till en kontorsbelysning som kan anpassas efter årstid och arbetsuppgifter kan visa sig bli en riktig besparing i slutändan.

Låt kontorsbelysningen faktiskt lysa upp kontoret

Det gäller att skilja på arbetsbelysning och trivselbelysning. Även om ni satsar på en personlig och varm atmosfär på jobbet är det inte säkert att hemtrevliga lampor med mjukt, gult ljus är rätt val. Åtminstone inte på alla ytor. En loungeavdelning kan säkert må bra av några lavalampor, men vid kontorsplatserna krävs ordentlig arbetsbelysning. Att sitta och kisa på papper eller känna sig bländad av sin datorskärm är ett säkert sätt att dra på sig besvär med både ögon och nacke. Bättre då att se till att kontorsbelysningen faktiskt lyser upp kontoret. Då kan ni spara in på både sjukskrivningar och företagshälsovård. Läs mer om kontorsbelysning på den här hemsidan: kontorsbelysningstockholm.se  

14 Oct 2021

 

Välkommen till Lokal & Företagande Bloggen

Du har hittat till vår blogg för dig som vill ha tips kring letande av lokaler, hyresvärdar, fastighetsägare och företagande. Vi hoppas på att kunna bjuda dig på intressanta och välinformerade blogginlägg som hjälper dig i letandet av nya lokaler och annat som kan röra ditt företagande.