Magasinering på bekvämt avstånd i Täby

När man lämnat in sitt bohag för magasinering vill man ha möjlighet att komma dit och hämta saker om det skulle behövas. Har man magasinering i Täby är det nära och det är öppet 06.00 - 22.00.

Ibland måste man lämna ifrån sig hela eller delar av sitt bohag för att det inte finns plats för det. Det kan vara för att man väntar på att få tillgång till en ny bostad, man renoverar eller ska prova på ett nytt samboförhållande.

Väljer man då att magasinera sina saker så vet man att de inte kommer till skada. Företag som hyr ut förråd för magasinering i Täby är noga med att det ska vara en trygg förvaring. Lokalerna är tempererade för att det inte ska kunna bli fukt eller mögelskador och man har avtal med Anticimex för att garantera att där inte finns några skadedjur. Hela området är larmat men om man hyr kan man få tillgång till det för att hämta eller lämna saker.

Man kan få flytt- och packhjälp när man hyr magasinering i Täby

Ska man magasinera ett helt bohag med möbler, porslin och prydnadsföremål kan man behöva hjälp att packa och flytta. Företag som hyr ut förråd har erfaren personal som vet hur man packar på bästa sätt och som utför själva flytten.

Vill man själv packa och flytta sina saker går det lika bra. Det finns både mindre och större förråd. Man hyr dem månadsvis och det finns inga gränser för hur länge man kan hyra.

28 Mar 2022

 

Välkommen till Lokal & Företagande Bloggen

Du har hittat till vår blogg för dig som vill ha tips kring letande av lokaler, hyresvärdar, fastighetsägare och företagande. Vi hoppas på att kunna bjuda dig på intressanta och välinformerade blogginlägg som hjälper dig i letandet av nya lokaler och annat som kan röra ditt företagande.