Mäklare för dig som vill köpa lägenhet på Kungsholmen

Mäklare säljer lägenheter på Kungsholmen – men han eller hon kan också hjälpa dig som ska köpa lägenhet att navigera i till exempel utbud och budgivning.

Hos en mäklare på Kungsholmen får du tips om vilka objekt som är lite extra prisvärda just nu. En mäklare vet vilken säljare som har bråttom att sälja. Det kan finnas många anledningar till att en säljare verkligen måste få sin lägenhet såld, och kommer gå ned i pris om han eller hon blir lite pressad.

Till exempel kan säljaren redan ha köpt sitt nästa boende, och måste alltså få lägenheten såld för att kunna lösa den affären. Det här kommer mäklaren som förmedlar lägenheten veta om. Om du läser mellan raderna kan du få mycket matnyttig information från din mäklare om hur du ska bete dig i budgivningen.

Mäklare hjälper både köpare och säljare på Kungsholmen

Självklart arbetar en fastighetsmäklare på Kungsholmen i första hand för den som säljer lägenheten. Men det kan finnas ett värde även för säljaren att de som köper lägenheten vet hur det ligger till. Det kan finnas köpare som inte kan tänka sig att köpa lägenheten för mer än vad som skulle kunna ses som ett skambud.

Och många drar sig för att lägga skambud, av rädsla för att framstå på fel sätt. Men i ett läge där lägenheten antingen inte alls blir såld eller blir såld till ett mycket lågt pris, kan en säljare som redan köpt ny lägenhet faktiskt föredra det sistnämnda.

19 Sep 2022

 

Välkommen till Lokal & Företagande Bloggen

Du har hittat till vår blogg för dig som vill ha tips kring letande av lokaler, hyresvärdar, fastighetsägare och företagande. Vi hoppas på att kunna bjuda dig på intressanta och välinformerade blogginlägg som hjälper dig i letandet av nya lokaler och annat som kan röra ditt företagande.