Målare på väg till BRF i Stockholm

Låt medlemmarna i er BRF veta att ni tar in offerter från målare i Stockholm. Säkert har vissa av dem bra tips på vem som är stadens bästa penseldragare.

Att sitta i styrelsen för en bostadsrättsförening kan vara förknippat med en hel del huvudvärk. Särskilt om vissa grannar inte förstår att du inte ensam kan besluta om underhåll på stående fot. All ekonomi måste ju gå genom de rätta kanalerna, men det verkar ibland som om inte alla är medvetna om detta.

En väg runt problemet kan vara att ni regelbundet lämnar en stencil i alla grannars brevlådor, där ni tydligt meddelar vad styrelsen ämnar diskutera på nästa styrelsemöte. Det kan också vara bra att flagga för att ni är medvetna om vissa problem som fastigheten dras med. Som de flagnande väggarna i trapphuset, till exempel.

Målare fixar fint i trapphus

På veckobrevet till de boende i fastigheten, kan ni efterlysa tips på målare i Stockholm som kan åtgärda den spruckna färgen i trappen. Säkert har många grannar målat om inne i sina lägenheter både en och två gånger, med varierande resultat. Någon av dem har sannolikt koll på vilken som är stans bästa målarfirma.

När det gäller underhåll kan det vara en god idé att ligga steget före. Egentligen hade det ju varit trevligt om målaren kommit dit med sin pensel redan innan färgen började falla av. Men nu är det som det är. Dina grannar vet i alla fall om att ni har koll på läget och planerar att åtgärda det.

16 Aug 2022

 

Välkommen till Lokal & Företagande Bloggen

Du har hittat till vår blogg för dig som vill ha tips kring letande av lokaler, hyresvärdar, fastighetsägare och företagande. Vi hoppas på att kunna bjuda dig på intressanta och välinformerade blogginlägg som hjälper dig i letandet av nya lokaler och annat som kan röra ditt företagande.