När du behöver flyttstädning på Södermalm

Har du kontor på Södermalm? Har man ett kontor och dessutom anställda, kommer man förr eller senare att behöva en kontorsstädning. Det blir snabbt smutsigt på en arbetsplats som man använder dagligen. Ska man sedan flytta, kan man anlita samma städfirma om man nu är nöjd med städföretaget.

Oftast kan en och samma städfirma utföra det mesta som kan behövas när det kommer till städning; kontorsstädning, storstädning, flyttstädning, trappstädning och så vidare. Detta är inte alls svårt att förstå. Ibland kan ett städbolag också tänka sig att ge service på fler sätt, som att bli ansvarig för kaffeinköp, fruktinköp, tvätt av mattor och gardiner, om man så behöver och vill. 

Anlita samma firma som man brukar

Behöver man då en större städning, som till exempel en flyttstädning, är det bara att anlita samma städfirma som man redan har förtroende för och som man vet, klarar av att städa på sådant sätt att alla inblandade blir nöjda. Ska man flytta kontoret från det ena stället till det andra, är det mycket viktigt att städningen blir så bra att hyresvärden blir nöjd med städningen och inte har några klagomål på flyttstädningen. 

Sophantering matt- och textiltvätt 

Att städfirman även tar hand om kontorets sopor är kanske inte så konstigt. Det är ju bara naturligt. Då kan städfirman även ta hand om mattvätt och gardintvätt, köpa in kontorsmaterial, förbrukningsvaror. De kan även köpa in kaffe, te och frukt som kanske behövs på kontoret. Man kan även ta ansvar för själva lokalerna och erbjuda vaktmästartjänster, som att öppna dörrar, eller se till att dörrar och fönster är larmade på rätt sätt, när ingen är där. Andra företag vill ha rätt slags tidningar på kontoret, eller paraplyn eller andra tjänster. Då kan det vara bra att ha att göra med en städfirma som är flexibel och som kan tänka sig att erbjuda fler tjänster, inte bara städning.

När man ska flytta kontoret

Ska man då flytta kontoret kan man behöva hjälp med både packning, flytt och flyttstädning. Har man fått en bra kontakt med en firma kan man anförtro den att ta hand om flyttstädningen. De bör då ge garantier på flyttstädningen, så att kontoret kan känna trygghet i att man lägger över flyttstädningen på den städfirman. Det brukar ju ställas höga krav på en flyttstädning att den ska vara noggrann och att alla fönster är putsade och lokalen ska vara tömd.

19 Sep 2019

 

Välkommen till Lokal & Företagande Bloggen

Du har hittat till vår blogg för dig som vill ha tips kring letande av lokaler, hyresvärdar, fastighetsägare och företagande. Vi hoppas på att kunna bjuda dig på intressanta och välinformerade blogginlägg som hjälper dig i letandet av nya lokaler och annat som kan röra ditt företagande.