När du behöver ny personal i Stockholm

Har man ett företag i Stockholm bör man få det att växa. Ett företag växer antingen genom att kunderna blir fler, att varorna säljer alltmer, eller så växer företaget genom att köpa upp andra företag. Ska man köpa upp andra företag, så krävs det resurser. Har man inte de resurserna, bör man få till en rekrytering i Stockholm som kan ge en större tillväxt. Så här fungerar det.

Ett företag är helt beroende av människor för att växa. Detta oavsett om man har ett företag som säljer varor eller tjänster. Det är människor som säljer varor och tjänster till andra människor. Och ska fler människor vilja köpa fler varor eller tjänster, så krävs det människor som kan upplysa om vilka varor eller tjänster som finns att köpa och varför någon ska köpa dem. Därför är ett företag alltid beroende av människor och blir inte mer framgångsrikt än de människor som arbetar på det företaget.

När du behöver rekrytering i Stockholm

Rekrytera nya säljare

Har man varor eller tjänster – eller både och – så behöver man alltid säljare som säljer varorna eller tjänsterna. En säljare behövs alltid, för utan säljare får man inte varorna eller tjänsterna sålda. Punkt. Säljarna är därför en av de viktigaste rekryteringarna som man kan göra som företagare i Stockholm. Säljaren förklarar hur varorna eller tjänsterna fungerar, och vilka fördelar som de har. En duktig säljare får alltid en kund att vilja köpa varorna eller tjänsterna. Utan säljare går till sist ett företag under. Samtidigt är det ju mycket viktigt att de varor som säljaren säljer måste bli till belåtenhet för kunderna. Men det sägs att en duktig säljare kan sälja stekt gröt till vem som helst. Så varan kommer oftast i anda hand.

Rekrytera marknadsförare

Om säljaren säljer varor, så säljer en marknadsförare företaget. Det är marknadsförarens uppgift att se till så att alla känner till företaget och att människor förknippar företagsnamnet med något positivt. Om kunderna förknippar företagsnamnet med något positivt så blir det sedan mycket lättare att sälja varorna eller tjänsterna sedan till kunder som redan känner till företaget. Får man tag i en riktigt duktig marknadsförare så ser den personen till så att företagets värde växer. Ett större värde på företaget attraherar finansiärer och finns det finansiärer som ser ett bra värde i företaget så får man in mer pengar som i sin tur kan göra så att företaget kan växa och man kan rekrytera ännu fler säljare och marknadsförare.

14 Oct 2019

 

Välkommen till Lokal & Företagande Bloggen

Du har hittat till vår blogg för dig som vill ha tips kring letande av lokaler, hyresvärdar, fastighetsägare och företagande. Vi hoppas på att kunna bjuda dig på intressanta och välinformerade blogginlägg som hjälper dig i letandet av nya lokaler och annat som kan röra ditt företagande.