Neonskyltar syns i alla lägen

Neonskyltar försvann ett tag för de gick lätt sönder och drog en väldig massa el, men nu har det kommit nya mycket bättre skyltar som fungerar på samma sätt men som är med LED-lampor istället.

Neonskyltar ger ju en retrokänsla men de är samtidigt väldigt effektiva. Man lägger märke till en neonskylts starka sken och den kan finnas i alla färger. Problemet med de gamla skyltarna var att de tillverkades av tunna glasrör som fylldes med neongas. Skyltarna drog mycket energi och de gick lätt sönder.

Men eftersom neonskyltar alltid varit omtyckta så har man börjat tillverka dem igen. Numera är de miljövänliga och tillverkade av robusta LED-lampor. Man kan få samma roliga former och starka färger och de ser ut som en gammaldags neonskylt.

Fördelen med LED-lampor är ju att de drar så lite energi, och eftersom de heller inte blir så varma så håller de riktigt länge. Många LED-lampor har en brinntid på 30 000 effektiva timmar.

Vill man ha en ny sorts neonskylt inomhus eller utomhus så går det att ordna

En skyltfirma med bra utrustning kan lätt tillverka precis en sådan skylt som man vill ha. Kanske vill man blanda neonskylten med andra typer av skyltar utanför eller i en lokal. De som tillverkar neonskyltar har mycket att välja på och de finns ofta med tillsammans med arkitekter och reklambyråer när större projekt ska byggas.

Inget jobb är för stort eller för litet när man tillverkar skyltar, så man är välkommen också som privatperson.

21 Jan 2022

 

Välkommen till Lokal & Företagande Bloggen

Du har hittat till vår blogg för dig som vill ha tips kring letande av lokaler, hyresvärdar, fastighetsägare och företagande. Vi hoppas på att kunna bjuda dig på intressanta och välinformerade blogginlägg som hjälper dig i letandet av nya lokaler och annat som kan röra ditt företagande.