Pallställ – en perfekt lösning

Behöver man förvara något som ska ligga på pallar är pallställ en perfekt lösning. Den kan byggas på höjden. Med mera plats blir gångarna tomma och framkomliga.

Det skulle bli succé, tänkte Martin och såg ut över sin nya outletbutik som snart skulle öppna. Men först fanns det saker att göra. Både i och utanför var det full aktivitet. Byggnaden var enkelt uppdelad i tre sektioner. Först outletbutiken, därefter kontor (som egentligen var två sektioner då det fanns en gång emellan dem). Sedan kom lagret.

Butikshyllorna, robusta i metall, var redan på plats och personalen höll på att skylta. Det var för tillfället lika mycket för personalens skull som för kundernas. Snart skulle pallställen till lagret komma. De var perfekta för ändamålet och lagret skulle bli mycket lättöverskådligt och dessutom vara lätt att hålla rent.

Pallställ på plats

En del av varorna hade redan kommit och fanns på ett tillfälligt lager han lyckats hitta hos en kompis. Pallställ hade han specialbeställt av ett företag på orten så att de skulle fungera för just hans pallar. Truckarna, som han hyrt av ett företag så här i början, fanns också på plats och väntade på att börja jobba.

Han gick av och an och tittade bortåt vägen, som om han kunde frambringa lastbilarna med tankekraft. Så plötsligt dök dom upp och Martin rusade in för att berätta. Sedan gav han alla ledigt resten av dagen. De kunde ändå inte göra något innan pallställen blivit uppsatta. Men Martin var noga med att säga att imorgon måste dom gå all in, för då skulle hyllorna fyllas inför premiären.

30 Aug 2022

 

Välkommen till Lokal & Företagande Bloggen

Du har hittat till vår blogg för dig som vill ha tips kring letande av lokaler, hyresvärdar, fastighetsägare och företagande. Vi hoppas på att kunna bjuda dig på intressanta och välinformerade blogginlägg som hjälper dig i letandet av nya lokaler och annat som kan röra ditt företagande.