Programmerbara lås med iLoq

Önskar du att du haft iLoq när den gamla låskolven på lägenheten blivit så smutsig att ingen av dina hemnycklar fungerade? Med digitalt låssystem är risken minimal, tack vare modern teknik.

Det är förstås inte bara säkerhet man är ute efter när man vill ha ett iLoq-system. Ett annat nyckelord, om ni ursäktar ordleken, är såklart smidigheten. Jo, alla har väl tappat bort hemnyckeln ett par gånger. Och om en av gångerna råkade vara på självaste nyårsafton så var det ingen billig historia att kontakta låsjouren för att kunna komma in i lägenheten igen. Sånt slipper man med iLoq-systemet. Nycklarna är helt digitala så skulle du tappa bort den så är det bara att spärra den och programmera om en ny. Mycket smidigare än att stå på nyårsafton och ringa en dyr låsjour.

Fri från batteri – enkelt och miljövänligt med iLoq

Eftersom ingen ström behövs förrän själva nyckeln används, behövs heller inga batterier i en iLoq-nyckel. Strömmen alstras först när nyckeln sätts i låset. Funktionen för varje nyckel går att skräddarsy efter kundens behov. Så man kan välja vilka nycklar som ska gå till vilka lås, vilka tider på dygnet de ska funka och så vidare. Och så återigen det som gör att iLoq är ännu bättre: miljöaspekterna! Inget batteri i nyckeln blir på sikt mindre elavfall och lägre klimatbelastning. Med hjälp av smidig NFC-teknik kan man även i viss utsträckning använda sin smartphone med iLoq. Lite på gott och ont kanske, men bra att alternativet finns om så önskas.

11 Oct 2021

 

Välkommen till Lokal & Företagande Bloggen

Du har hittat till vår blogg för dig som vill ha tips kring letande av lokaler, hyresvärdar, fastighetsägare och företagande. Vi hoppas på att kunna bjuda dig på intressanta och välinformerade blogginlägg som hjälper dig i letandet av nya lokaler och annat som kan röra ditt företagande.