Skaffa ett företagslarm för trygghet och säkerhet

Ditt företag är stängt på kvällar och helger, och ni ligger lite avsides till. Därför har du bestämt dig för att skaffa ett företagslarm. Ett larm som gör att du kan sova lugnt på nätterna.

Om du har ett företag så har du säkert också en hel del som du är rädd för att mista. Det kan vara utrustning som är dyr eller svår att få tag på. Kanske är det dokument som dina konkurrenter hade velat läsa. Eller något annat, som gör att du inte vill att oinbjudna gäster ska komma på besök när du inte är där. Då kan det vara klokt att skaffa ett företagslarm. En extra säkerhet som gör att du får reda på ifall det är någon som tränger sig in på ditt företag när du inte är på plats.

Företagslarm på ditt vis

När du ska välja ett företagslarm så är det viktigt att du väljer något som passar för dig och ditt företag. Det finns en hel del olika delar i ett larm som du kan välja bland. Du kan få ett larm som endast låter på plats, eller ett larm som skickas vidare till larmbolaget och får dem att ringa polisen samt skicka personal. Larmet kan vara hörbart på ditt företag eller så kan det vara ett tyst larm som endast går vidare till polis och larmbolag. Men du kan även få ett larm som är kopplat till kamera och, eller, belysning för ökad exponering.

14 Jan 2022

 

Välkommen till Lokal & Företagande Bloggen

Du har hittat till vår blogg för dig som vill ha tips kring letande av lokaler, hyresvärdar, fastighetsägare och företagande. Vi hoppas på att kunna bjuda dig på intressanta och välinformerade blogginlägg som hjälper dig i letandet av nya lokaler och annat som kan röra ditt företagande.