Skapa trygghet med modernt passersystem i Stockholm

För boende i en bostadsrättsförening kan ett pålitligt passersystem skapa trygghet med tjänster som nyckelbricka, koder och porttelefon. Undersök vad ett passersystem kan bidra med.

Mycket kan strula med säkerhet och nycklar i en bostadsförening. Obehöriga kan ta sig in i fastigheten och nycklar kan lätt tappas bort. Detta kan i sin tur resultera i att hela låssystem måste bytas ut, vilket leder till stora kostnader och extra arbete. För att höja säkerheten i din bostadsrättsförening eller ditt företag finns en modern lösning på flera av de problem som kan uppstå med låsanordningar och säkerhet. Ett digitalt passersystem hjälper er att eliminera mycket av ovanstående. Istället för nycklar kan ni använda programmerade nyckelkort som är helt anpassningsbara, samt installera en porttelefon vid entrén till fastigheten. Undersök vad man mer kan göra med ett passersystem i Stockholm.

Passersystem erbjuder anpassade lösningar

Med möjligheten att programmera varje enskild nyckelbricka kan man lätt anpassa vilken nyckel som ska gå till vilken dörr. Exempelvis vill man att varje hyresgäst ska kunna komma in i huvudporten samt sin egen dörr och tvättstuga och/eller förråd. Man vill även kunna komma in i soprum och cykelförråd. Vaktmästaren behöver tillgång till huvudentrén, tvättstugan och sitt kontor, samt eventuellt andra utrymmen som hyresgäster inte behöver ha tillgång till. Behöver man hyra ett extra förråd, kan man programmera nyckelbrickan att gå till just det förrådet. Det är oerhört smidigt och allt sköts på elektronisk väg. Man stänger även ute alla som är obehöriga för maximal trygghet i fastigheten.

24 Feb 2022

 

Välkommen till Lokal & Företagande Bloggen

Du har hittat till vår blogg för dig som vill ha tips kring letande av lokaler, hyresvärdar, fastighetsägare och företagande. Vi hoppas på att kunna bjuda dig på intressanta och välinformerade blogginlägg som hjälper dig i letandet av nya lokaler och annat som kan röra ditt företagande.