Städning av alla kontorsytor

Rent och snyggt på ett kontor främjar arbetsmiljön och gör att besökare får ett bättre intryck. Men ändå är kontorsstädning något som får ske utan att störa arbetet allt för mycket.

Egentligen är det ingen skillnad på någon slags städning på någon ort i landet. Alla ytor ska helt enkelt rengöras. Även om det kan vara olika slags ytor och de kanske ska rengöras på olika vis. Så är det ifall man jämför en hemstädning i Malmö med en komplett kontorsstädning i Västerås. Men gemensamt är ändå att man som städare ska försöka rengöra alla ytor utan att röra dokument eller något av privat natur. Något som kräver en samverkan mellan städfirman och de som arbetar på kontoret.

In i minsta detalj

När man utför en komplett kontorsstädning så är det viktigt att man får tillgång till så många ytor som möjligt. Om du är en av de som arbetar på kontoret så kan du därför få tillsägelsen att samla ihop alla dina saker och låta så lite som möjligt vara framme, eller täcka ytorna på skrivbordet. Genom att genomföra en komplett kontorsstädning kan man också utföra städningen med längre mellanrum. De dammråttor som passar på att smyga sig in i något hörn vid en vanlig städning ser sig nu försvinna ner i dammsugaren. Och när alla dokument, samt övriga föremål och prylar, läggs i lådor så finns färre objekt som döljer dammet vilket också underlättar arbetet för den som städar. Städningen kan då genomföras snabbare och mer effektivt.

19 Apr 2021

 

Välkommen till Lokal & Företagande Bloggen

Du har hittat till vår blogg för dig som vill ha tips kring letande av lokaler, hyresvärdar, fastighetsägare och företagande. Vi hoppas på att kunna bjuda dig på intressanta och välinformerade blogginlägg som hjälper dig i letandet av nya lokaler och annat som kan röra ditt företagande.