Ventilationsfirma skapar bättre förutsättningar på kontoret i Stockholm

Om personalen är alltför hängig kan en ventilationsfirma i Stockholm ge svaret på varför. I alla fall om den hängigheten kommer från dålig inomhusluft.

Huvudvärk? Trött redan klockan 14:00 på jobbet? Men det känns bättre så fort du kommer ut från kontoret? Det behöver inte vara psykosociala problem det handlar om. Det kan vara så enkelt som att du sitter och jobbar i dålig luft.

Många gånger letar man efter alltför långsökta lösningar på ett problem. Kanske har ni regelbundna kontroller hos företagshälsan, på grund av att så många på arbetsplatsen är hängiga och har svårt att koncentrera sig? Det kan vara en klok idé att byta ut åtminstone att av de där besöken mot ett besök från en kompetent ventilationsfirma.

Ventilationsfirma undersöker och lämnar offert

Om ni låter en ventilationsfirma i Stockholm gå igenom er befintliga ventilation, kan ni snabbt få reda på om boven i dramat i själva verket är kvaliteten på er inomhusluft. Det kan också vara bra att kolla med fastighetsägaren när ventilationssystemet senast blev besiktigat. Det är nämligen lag på att det behöver ses över med jämna mellanrum, men det är inte alltid den lagen efterlevs.

Om ventilationsfirman upptäcker brister i ventilationen, kan ni lätt få in er första offert på hur problemet ska åtgärdas. Ni behöver dock inte känna er skyldiga att anlita just den ventilationsfirma som utfört besiktningen. Det är en god idé att ta in flera offerter, för att säkerställa att ni får god ventilation på plats så billigt som möjligt.

20 Nov 2022

 

Välkommen till Lokal & Företagande Bloggen

Du har hittat till vår blogg för dig som vill ha tips kring letande av lokaler, hyresvärdar, fastighetsägare och företagande. Vi hoppas på att kunna bjuda dig på intressanta och välinformerade blogginlägg som hjälper dig i letandet av nya lokaler och annat som kan röra ditt företagande.