Behöver du en översättning av viktig text?

När du åker utomlands och ska arbeta, är det tryggast om man har med sig en guide som kan hjälpa dig på plats. Är man ensam i en helt främmande miiljö kan det vara svårt att både göra sig förstådd och kunna fråga sig fram ifall man har kommit vilse, vill fråga om vägen eller bara annars få mer information. Mycket information finns på nätet om nya platser, men hur sedvänjorna är, vilka fallgropar som finns och hur man helt enkelt beter sig i andra länder, det kan ingen dator tala om för dig, inte heller informationen som du får från nätet. Det kan oftast bara en guide hjälpa dig med.

Få någon som förstår vad du menar

Tänk om du fick samma slags hjälp som en guide kan hjälpa dig med, men som företagare? Någon som kan det nya landets språk, kan ge dig matnyttiga råd och tips på hur du ska bete dig, vilka fallgroparna är och hur du ska lyckas i det nya landet. Har du till exempel marknadsföringsmaterial som behöver översättas, kan du anlita en översättningsbyrå för detta. Då kan du få vägledning av översättningsbyrån om hur du kan gå till väga. Helst vill man kanske få översättningar av människor som har arbetat eller som arbetar med liknande produkter och tjänster som du, då förstår de precis vad du menar när du skriver på ett särskilt sätt.

Anlita en översättningsbyrå med rätt kompetens

Visste du att man sopm översättare kan ta ett test hos Kammarkollegiet som ställer mycket höga krav på språket och som efter godkänt testresultat kan bevisa sin kompetens som översättare? Jo. Så är det. Anlitar du till exempel en översättningsbyrå, då får du kvalificerade översättare och som kan mågna fackutryck inom flera olika språk. Då har de översättare som översätter från svenska och till sina modersmål och som dessutom har erfarenhet från den bransch som du arbetar inom.

De har fler kompetenser än språk

På den översättningsbyrån klarar de även av att formge ditt marknadsföringsmaterial. Då översätter de inte bara, utan presenterar texten på ett så attraktivt sätt som det är möjligt, så att du antingen kan trycka det eller infoga på någon hemsida som du har på nätet. Har du bilder som du kanske vill ha med texten så går även det mycket bra. Ibland kan man behöva text som förklarar bilderna och vice versa. Fråga proffsen och anlita Teknotrans som din översättningsbyrå.

19 Dec 2018

 

Välkommen till Lokal & Företagande Bloggen

Du har hittat till vår blogg för dig som vill ha tips kring letande av lokaler, hyresvärdar, fastighetsägare och företagande. Vi hoppas på att kunna bjuda dig på intressanta och välinformerade blogginlägg som hjälper dig i letandet av nya lokaler och annat som kan röra ditt företagande.